Popis
Z čisté, nedotčené gruzínské přírody.
Sušení studeným vzduchem udržuje až 90% vitamínů a živin obsažených v čerstvém ovoci.
Latinský název Kaki (tomel) je „Diospyros”, což v překladu zní „božské ovoce”. Kaki si toto pojmenování plně zaslouží. Plody mají sladce nakyslou chuť, želatinovou konzistenci, aroma je spojením chutí meruněk, hrušek a broskví. Obliba stoupá nejen díky vynikající chuti, ale také díky vysokému obsahu vitamínů A, vlákniny, fosforu a hořčíku. Kaki je sušeno při nízkých teplotách, čímž si zachovává základní živiny. Je lahodný a pikantní a je perfektní svačinou. Můžete ho použít i do do koláčů, sušenek, muffinů a ovocných salátů. Je bez přidaného cukru, konzervantů, či jiných chemických přípravků.
Složení: 100% kaki
Hmotnost: 100g
Nutriční hodnoty na 100g:
Kalorie: 274
Tuk: 0,6g, Sacharidy 73,4g, Cukr: 1,4g, Bílkoviny: 1,4g, Sůl: 0,8g, Vitamin A 15%, Vapník 2%, Železo 4%
Země původu Gruzie
Hmotnost | 1 kg |